MISIUNE

 

Scopul nostru este de a sustine economia romaneasca, fiind un partener de nadejde pentru clientii nostri.

 

Intreaga activitate a firmei ALMIPA PROD este concentrata spre realizarea de produse si prestarea de servicii performante, care sa satisfaca din toate punctele de vedere cerintele clientilor nostri : calitate, termen de executie, inovatie.

 

 Rezultatul unei munci bine organizate in cadrul echipei de specialisti ce reprezinta cu mandrie si seriozitate S.C. ALMIPA PROD S.R.L., este dovada  constiintei profesionale ce ne caracterizeaza si ne inspira pentru indeplinirea misiunii.

 

 Sistemul energetic romanesc are nevoie de sustinere constanta, aprecierea firmei noastre demonstrand  ca suntem un partener de nadejde pentru clientii nostri.  Profesionalismul, implicarea eficienta si competentele dobandite sunt calitati care ne permit adaptarea la cerintele pietei interne, dar si externe de servicii in domeniul energetic si in ramurile conexe acestuia.

 

Suntem convinsi ca succesele noastre au un impact pozitiv asupra activitatii clientilor nostri si contribuie la dezvoltarea unor colaborari eficiente cu acestia.

 

 

PROGRAM REDUCERE DESEURI

 

Conform Art 44 (1) si (3) din OUG 92/2021, avem obligatia intocmirii unui program de reducere a cantitatilor de deseuri. Mai multe informatii puteti gasi in documentul atasat. Download

Copyright © 2014 ALMIPA PROD