DESPRE NOI

 

 

Scopul nostru este de a sustine economia romaneasca, fiind un partener de nadejde pentru clientii nostri.

 

Intreaga activitate a firmei ALMIPA PROD este concentrata spre realizarea de produse si prestarea de servicii performante, care sa satisfaca din toate punctele de vedere cerintele clientilor nostri : calitate, termen de executie, inovatie.

 

 Rezultatul unei munci bine organizate in cadrul echipei de specialisti ce reprezinta cu mandrie si seriozitate S.C. ALMIPA PROD S.R.L., este dovada  constiintei profesionale ce ne caracterizeaza si ne inspira pentru indeplinirea misiunii.

 

 Sistemul energetic romanesc are nevoie de sustinere constanta, aprecierea firmei noastre demonstrand  ca suntem un partener de nadejde pentru clientii nostri.  Profesionalismul, implicarea eficienta si competentele dobandite sunt calitati care ne permit adaptarea la cerintele pietei interne, dar si externe de servicii in domeniul energetic si in ramurile conexe acestuia.

 

Suntem convinsi ca succesele noastre au un impact pozitiv asupra activitatii clientilor nostri si contribuie la dezvoltarea unor colaborari eficiente cu acestia.

 

 

 

 

ECHIPA

 

 

 

 

Echipa ALMIPA PROD este caracterizata de un grad inalt de calificare  datorat   cunostintelor teoretice si practice acumulate  pe parcursul profesional al fiecarui membru component al acesteia.

Ca o constanta comuna a echipei se remarca  " scoala " acumulata la un reper al energeticii romanesti : ENERGOREPARATII

Motto-ul nostru este : Eficienta -  Competenta - Profesionalism

 

Pavel Gheorghe – Director general, cu o experienta manageriala de peste 30 de ani in activitati de marketing, productie, vanzari, proiecte speciale in domeniul service-ului, reparatiilor , executiei de piese de schimb si subansamble pentru sistemul energetic, in companii de prestigiu de pe piata romanerasaca : Energoreparatii Bucuresti, ABB Romania, ALSTOM Powe  Romania, ALSTOM General Turbo.

 

  Ene Carmen -  Profesia de economist in cadrul departamentului financiar al Energoreparatii Bucuresti, ABB Romania, ALSTOM Power Romania, respectiv interactiunea cu bancile, furnizorii si clientii firmelor, i-au permis o adaptare rapida la cerintele unei firme private cu mare flexibilitate, raspunzand cu competenta la problemele financiare, vanzari, aprovizionare.

 

  Nan Mihai  - Inginer mecanic cu o experienta de 20 de ani in domeniul energetic. A lucrat ca tehnolog, project manager in cadrul SOCET S.A., urmarind derularea unor contracte importante de reparatii in cadrul centralelor din sistemul energetic national, fapt ce i-a permis sa acumuleze o experienta profesionala care sa-i permita continuarea activitatii in domeniul energetic.

 

Ciunel Dumitru – Bun organiztor, cu aptitudini deosebite de coordonare a activitatii de productie, calitati dobandite si dezvoltate pe parcursul a 25 de ani de activitate in cadrul M.A.P.N. si ulterior ALSTOM General Turbo.

 

Scarlet Raul Petre – Inginer mecanic cu vaste cunostinte practice dobandite in urma experientei profesionale acumulate in decursul celor peste 42 de ani de activitate in domeniile forajului petrolier ( Institutul Cercetari Utilaj Petrolier), mecanic ( Institutul de Mecanica Fina si Scule Bucuresti)  si energetic ( ABB Romania, ALSTOM Power Romania).

 

 Mihai Nicolae – Inginer electrotehnist, cu o vasta experienta de productie si marketing-contractari, dobandita pe parcursul a peste 33 de ani de activitate in cadrul firmelor I.M.G.B., General Turbo Bucuresti, ALSTOM General Turbo. Experienta profesionala i-a permis si dezvoltarea aptitudinilor manageriale, ajungand sa coordoneze activitati de productie si ulterior de ofertare, contractare si vanzare in cadrul companiilor in care si-a desfasurat activitatea.

 

Benchea Anton – Lacatus mecanic cu experienta in domeniul reparatiilor agregtelor energetice . A efectuat lucrari de calitate superioara atat pentru beneficiari din sistemul energetic national, cat si pentru beneficiari externi, in decursul celor peste 35 de ani de activitate in cadrul Energoreparatii Bucuresti, ABB Romania, ALSTOM Power Romania.

 

Ene Daniel – Si-a dezvoltat experienta profesionala de bobinator prin lucrari executate atat in tara cat si in strainatate in cadrul firmelor Energoreparatii Bucuresti, ABB Romania, ALSTOM Power Romania, ANSALDO Sistemi Industriali Romania.

 

Modiga Nelu – Sudor cu o vasta experienta acumulata in decursul celor 38 de ani de activitate in urmatoarele companii : IMAIA Bucuresti, Energoreparatii Bucuresti, ABB Romania, ALSTOM Power Romania, VULCAN S.A. Bucuresti.

 

Rusanescu Adrian – Calificat in meseria de lacatus mecanic, a lucrat la Energoreparatii Bucuresti, ABB Romania, ALSTOM Power Romania, reusind sa-si perfectioneze calificarea  in decursul celor 18 ani de activitate in cadrul acestor firme.

 

Cernea Ionel – Are o experienta de peste 20 de ani in meseria de strungar, dobandita in perioada in care si-a desfasurat activitatea in cadrul IMEB.

 

Pascu Gheorghe  – A lucrat ca strungar caruselist in companii importante din economia romaneasca – Energoreparatii Bucuresti, ABB Romania,  ALSTOM Power Romania, GENERAL TURBO , dobandind cunostinte si experienta in meseria pe care o practica.

 

Negoita Alexandru – Experienta dobandit pe parcursul  desfasurarii activitatii de strungar la Energorepartii  Bucuresti, ABB Romania,  ALSTOM Power Romania (peste 25 ani), constiinciozitatea cu care si-a indeplinit sarcinile de servici, abilitatile profesionale, i-au permis sa obtina si calificarile de lacatus mecanic si macaragiu, calificari importante pentru activitatile de service si reparatii in domeniul energetic.

 

Sopu Gheorghe – Calificat in meseria de frezor, a lucrat la Energoreparatii Bucuresti, ABB Romania, ALSTOM Power Romania, executand pise de serie mica, piese unicat pe frezele cu comanda numerica,  repere importante ale agregatelor energetice. Are o experienta de peste 25 de ani in activitatea pe care o desfasoara.

 

 

Copyright © 2014 ALMIPA PROD